lauantaina, elokuuta 25, 2007

Pakinaperjantai.




Pakinaperjantain 43. haaste on tämä kuva. Mitä se tuo mieleesi?

Minulle tulee mieleen antiikin Kreikka. Kuva voisi olla osa seinämaalausta. Miehellä on päässä laakeriseppele. Hänellä on juro ja kyräilevä ilme. Mieleeni ei sen vuoksi tullut lainkaan se henkilö, jota tämän kuvan on sanottu muistuttavan Pakinaperjantain mukaan.



"JILL NANCE / NEWS & DAILY ADVANCE:

10.8. - Yhdysvaltalainen Serion perhe pani autotallinsa lattialaatan myyntiin, koska siihen tullut tahra muistutti Jeesuksen kasvoja. Keskiviikkona tahrasta tarjottiin eBay-verkkohuutokaupassa yli 1500 dollaria.

HS/MAAILMAN KUVIA"

8 kommenttia:

  1. Heh, aivan! Eihän Jeesuksella voinut olla koskaan kyräilevää ilmettä :) Erään tiedon mukaan hän oli oikeasti lyhyt ja vantterarakenteinen, eli kaikki meidän näkemämme kuvat olisivat sitten taiteilijoiden näkemystä ja muistojen kultaamia.

    VastaaPoista
  2. Varmaankin Jeesuksella oli vaikka millaisia ilmeitä, mutta ensimmäinen mielikuva ei henkilö, jolla on kyräilevä ja juro ilme.:)

    VastaaPoista
  3. Minulle tuli mieleeni hahmosta aivan selkeästi
    Che Guevara! ;D

    VastaaPoista
  4. Näitä kasvoja en tunnista.
    Näin kuoleman ja miljardeja tuntemattomia kasvoja.

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommenteista. Olen ollut koko päivän poissa koneen äärestä, joten en ole päässyt keskustelemaan tästä aiheesta.

    VastaaPoista
  6. Selvästikin tämä kuvio muistuttaa ihmisen kasvoja. Harvemmin tahra on noin selvä kuva.

    VastaaPoista
  7. Jeesus uhmaiässä! Meillä tyttö ainakin näyttää ihan tuolle silloin tällöin... Tai Jeesus murrosiässä (ilme muistuttaa myös pojastani). Ja se selittäisi tuon parran!

    VastaaPoista
  8. Totta, murrosikä oli varmaan Jeesuksellakin.

    Mutta eiköhän kaikilla miehillä ollut siihen aikaan parta - paitsi roomalaisilla.

    VastaaPoista