perjantaina, heinäkuuta 08, 2011

Elämänpolkuja


art in Helsinki, originally uploaded by Anna Amnell.

Kaarina Kaikkonen: Elämänpolkuja. Taiteilija on koonnut taideteoksensa kirpputoreilta ostetuista ja ystäviltä saaduista paidoista. Hän on onnistunut tuomaan iloa kaupunkiin.

Tämä kuva on ollut esillä aikaisemminkin tässä blogissa, mutta silloin en tiennyt mitään tekijästä enkä työn nimestä.

Hyvä idea ripustaa taideteos ylös. Silloin ei käy niin kuin eräälle toiselle taideteokselle, joka varastettiin samana päivänä, kuin se oli pystytetty. NImi: Site specific.
Bloggeriisa on ainakin minulla jokin pelkistetty kokeiluversio, johon on vaikeaa lisätä linkkejä. Taideteos oli entisen Kotikatu.ohejman huoltoaseman paikalla, Nätävästi täytyy laittaa se uudestaan esiin.:)

hakusanat; taide, elämänpolkuja

6 kommenttia:

  1. Hauska ja hassu teos...;)

    Hyvää viikonloppua, Anna<3

    VastaaPoista
  2. Niinpä on. Toisaalta tuttu näky Etelä-Euroopassa kauppungeissakin.

    VastaaPoista
  3. Kaikkosen työt olivat täällä Vancouverissakin näytteillä viime kesänä, ripustettu puissa, pensaissa ja lehväkatoksissa eräässä kaupungin puutarhassa.

    VastaaPoista
  4. Hänen työnsä on ollut esillä jo jonkin aikaa täällä Helsingissä, mutta vasta nyt osui silmiini juttu, josta sain tietää edes työn nimen. Elämänpolkuja on ilahduttanut minua tänä kesänä.

    MItä hänen töistään kirjoitettiin Vancouverissa?

    VastaaPoista
  5. Etsin juttuja mutta en löytänyt. Olen lukenut että hänellä on menestysta ja paljon näytöksiä ulkomailmalla. Kaikkosen installaatio oli, ja ehkä vieläkin on, Van Dusen Gardenissa ja osa suuresta Vancouver Biennalesta. Tässä on hänen sivu jossa on kuvia: http://vancouverbiennale.com/sculptures_page.php?sculptureID=32

    Flickristä löytää myös paljon kuvia.

    VastaaPoista