perjantaina, elokuuta 12, 2011

Jännittävää arkkitehtuuria


Singapore_20110714_304, originally uploaded by Brin d'Acier.

Singapore

2 kommenttia:

  1. Hei oliko täällä sulla jossain juttua siitä, kuinka saa pidettyä internetyhteyden yllä, jos esiintyy katkeilua. Jossain joku neuvoi, että voi pitää taustalla nettiradiota auki ja muistaakseni ohessa oli maininta myös ohjelmasta joka kannattaa avata pitämään nettiyhteyttä yllä.
    Olikohan se siis täällä vai jossain muualla? Ilmoiotatko meille Timbuktuun, jos sen mykän nettiohjelman osoite oli täällä sun kommenteissa?

    Joo sitten muistelen, että kirjoitit nettihäirinnästä. Meillä sama ongelma ja tiedetään jopa häirikköhenkilö. Aiheutti sen, ettei enää halunnut tulla aavikolle omaan blogiinsa, kun siellä oli odottamassa kymmenittäin "paskapostia". Jos on kotimainen häirikkö, niin sen saa kyllä jotenkuten ruotuun, mutta tässä on kyse jenkkiläisestä tyypistä. Kun laitoin kommenttien valvonnan päälle, niin onneksi häiriköinti loppui (väheni)toistaiseksi, mutta olen varma, että jatkoa seuraa vielä jossain muodossa. Keinot päästä ulkomaan häiriköstä eroon ovat heikot. Tässä meidän tapauksessa on kyse henkilöstä, joka haluaa kertoa, että juuri hän on häiriköimässä eli ei ole ihan aave. Ollaan tallennettu kaikki blogiroskat ja myös roskamailit ja jos häirintä ei lopu ilmoitetaan ky maan poliisille. Tyyppi on niin ovela, että ottaa nettiosotteita ympärimaailmaa, mutta onneksi IP-osoite on paljastanut hänet, näköjään on oppinut myös väärentämään IP:n. Hirmu vaiva, mutta on laitettu serverin pitäjille aina tieto uusista häirintäosoitteista. Osoitteita on otettu mm. venäjänkielisiltä mail-osoitten tarjoajilta, ja kaiken maailman pikkusivustoilta, niille on sitten aika vaikea reklamoida roskapostittajasta.

    Joo Dee asui menneisyydessä jonkin ajan Singaporessa. Hienot näkymät satamaan ja Malakan salmen yli Sumatralle. Asunto oli yhdessä silloisita Singaporen ei kovinkaan korkeisra "pilvenpiirtäjistä", mutta maisema merelle oli upea. Muutoin S oli kyllä tylsä paikka. Tuo kuvien arkkitehtuuri todella vaikuttavaa. Niin se uskomattomin urbaanirakennustaide tuleekin nykyään juuri kiinalaisalueilta.

    VastaaPoista
  2. Ensinnäkin ohjeet nettitikun käytöstä löytyivät täältä:


    http://sidottuja.blogspot.com/2011/08/mokkulan-eli-nettitikun-ongelmat-seka.html#more

    VastaaPoista