keskiviikkona, elokuuta 17, 2011

Nojatuolipuutarhuri palannut Blogilistalle

Nojatuolipuutarhuri


Poistin Nojatuolipuutarha- blogini välillä Blogilistalta, sillä blogini oli ihan jumissa. Syy: olin laittanut sinne yhteen menoon liian paljon kuvia Flickristä. Järjestelen kuvia aihepiireittäin, ja tähän blogiin tulevat kukat, viherkasvit, puutarhat jne.

Kun on ottanut kuvia monen vuoden aikana, unohtaa vanhemmat kuvat. Lisäksi on kiinnostavaa seurata sitä, millaisia kuvia eri kameroilla saa.

Kamerani ovat olleet koko ajan kevyitä taskukameroita, hinnaltaan edullisia tai korkeintaan keskihintaisia, mutta niilläkin alkaa saada nykyään riittävän hyviä kuvia. Paljon riippuu omasta taidosta ja taitamattomuudesta. Koetan opetella.

Nykyään on hankalaa saada erilaiset palvelut, PIcasa, Flickr, iPhoto jne toimimaan yhdessä. Joskus tuntuu siltä, että ne eivät tue toisiaan, vaan kamppailevat asiakkaista ja taitamaton käyttäjä tunte olevansa monen tulen välissä.

Nojatuolipuutarhuri-aiheiset kirjoitukset tässä blogissa (luonto, puutarha, kukat, kasvit jne) tai valitse hakusana 'nojatuolipuutarhuri' sivupalkista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti