Tuo kahvikuppi on aina niin kaunis:) Miksi kahvi maistuu pahalle...minusta Suomessa kahvi on kitkerää,enkä pidä siitä.Itse juon nykyään vain vähän kahvia ja sekin on Nestlen instant-kahvia..
Voi, kahvi on hyvää! Maitoa sekaan, mutta ei ikimaailmassa sokeria, maito pehmentää tarpeeksi. Venäjällä olen saanut maailman pahinta kahvia, siellä ei oikein ymmärretä sen kulttuurin päälle. :)
Luen tätä kahvipostaustasi Santorinilta Kamarin kylästä. Istun nettikahvilassa. Ensin tilasin tuoretta appelsiinimehua ja jäätelöä. Sitten jälkiruuaksi tilkan kahvia. Tulikin iso mukillinen pahaa kahvia. Mietin lorautanko liuska-aralian juurelle vai kehtaanko jättää juomatta. Mutta appelsiinimehu oli tosihyvää ja raikasta. Jatkossa tilaan tästä kahvilasta vain sitä, en kahvia.
olet ihanalla paikalla. Tytär ja vävy olivat siellä häämatkallaan, joten olen nähnyt sieltä paljon kuvia.
Jotkut kuten sisareni poika, määrittelevär turistikohteet kahvin mukaan "siellä on hyvää kahvia". Sisarenpojalle Starbucks kaikkialla on paras kahvila. Mutta Berliinissä ei ollut. Sen hänkin myönsi.
Tuo kahvikuppi on aina niin kaunis:)
VastaaPoistaMiksi kahvi maistuu pahalle...minusta Suomessa kahvi on kitkerää,enkä pidä siitä.Itse juon nykyään vain vähän kahvia ja sekin on Nestlen instant-kahvia..
Kuppi on aivan pieni Paratiisi-kuppi, juuri sopiva minulle tänään.
VastaaPoistaJuon harvoin kahvia. Koetan tehdä töitäni, vaikka mieluummin nukkuisin, kun on niin kosteaa.
Toiset pitävät suomalaisesta kahvista, toiset eivät. Minusta kahvi yleensäkin on pahaa, kuin jotain lääkettä.
Jotkut voivat juoda paljon kahvia. Kerrotaan, että Voltaire joi litroittain kahvia. Ehkä hän joi sitä ranskalaisittain maidon kanssa.
Voi, kahvi on hyvää! Maitoa sekaan, mutta ei ikimaailmassa sokeria, maito pehmentää tarpeeksi. Venäjällä olen saanut maailman pahinta kahvia, siellä ei oikein ymmärretä sen kulttuurin päälle. :)
VastaaPoistaPaljonko kahvia, paljonko maitoa, Kaisa?
VastaaPoistakyllä tossa kelpaa
VastaaPoistaP.S.
VastaaPoistaTilkka ihan aitoa kermaa :)
Kahvi ja kerma- ja varmaankin vielä sokeri. Onko se salaisuuus?
VastaaPoistaLuen tätä kahvipostaustasi Santorinilta Kamarin kylästä. Istun nettikahvilassa. Ensin tilasin tuoretta appelsiinimehua ja jäätelöä. Sitten jälkiruuaksi tilkan kahvia. Tulikin iso mukillinen pahaa kahvia. Mietin lorautanko liuska-aralian juurelle vai kehtaanko jättää juomatta. Mutta appelsiinimehu oli tosihyvää ja raikasta. Jatkossa tilaan tästä kahvilasta vain sitä, en kahvia.
VastaaPoistaHei Paula,
VastaaPoistaolet ihanalla paikalla. Tytär ja vävy olivat siellä häämatkallaan, joten olen nähnyt sieltä paljon kuvia.
Jotkut kuten sisareni poika, määrittelevär turistikohteet kahvin mukaan "siellä on hyvää kahvia". Sisarenpojalle Starbucks kaikkialla on paras kahvila. Mutta Berliinissä ei ollut. Sen hänkin myönsi.
Hyvää matkaa!