Pääsiäisen jälkiruokia: pulla ja pasha sekä mignon-munat (mignon-munia jo yli 100 vuotta)
Lisäys. Oli hyvä ajoitus: söimme pääsiäisaterian lauantai-iltana. Sunnuntaina olikin yksi meistä vatsaflunssassa. Aterian vietto illalla johtui kylläkin lähinnä Poirot-filmistä. Meidän vanhalla TV:llä ei voi tallentaa ohjelmia.
En ole maistanut kaupan pashaa. Olen antanut klassisen pashamuotin pojalleni, siksi teen pashat nykyään kahvinsuodattimilla, toinen on isompi muovinen, toinen posliinia. Sisään täytyy laittaa kaksi (ruskeaa) suodatinpussia päällekkäin, jotta pashasta tulee kiinteä.
Huomasin kaupassa juuri, etä pashaa myydään jopa pienissä purkeissa;-) Sehän ei kyllä sitten näytä yhtään kauniilta. Mausta en tiedä...
VastaaPoistaKaunista pääsiäisen jatkoa sinulle!
En ole maistanut kaupan pashaa. Olen antanut klassisen pashamuotin pojalleni, siksi teen pashat nykyään kahvinsuodattimilla, toinen on isompi muovinen, toinen posliinia. Sisään täytyy laittaa kaksi (ruskeaa) suodatinpussia päällekkäin, jotta pashasta tulee kiinteä.
VastaaPoistamitä munia...?
VastaaPoistaKananmunankuori on tyhjennetty ja täytetty suklaalla. Näitä saa kaupasta.
VastaaPoistahttp://www.fazer.fi/Uutiset/Fazer_Makeiset/115-vuotias-Mignon-muna-on-kasityon-taidonnayte/
VastaaPoista