maanantaina, tammikuuta 23, 2012

Valtiomiestaito ja kirjallisuus voittivat

Flowers

Olen iloinen siitä, että Niinistö voitti niin suurella enemmistöllä ensimmäisen kierroksen. Niinistöt ovat hyvä pakkaus: kokenut ja taitava valtiomies ja runoilija-valtio-opin maisteri. Haluan myös naisen edustamaan Suomea kansainvälisissä yhteyksissä, sitähän on pidetty tärkeänä viime vuodet!

Kirjailijana ja kirjallisuudenystävänä iloitsen siitä, että nyt on mahdollisuus saada  runoilija presidentinlinnaan. Runous tarvitsee todellakin piristysruiskeen ja lisää arvostusta! Jennillä on mahdollisuus mainostaa myös suomalaista muotia ja valmisvaateteollisuutta, onhan nykyinen presidenttimme kokonaan laiminlyönyt tämän työllistymisen kannalta tärkeän puolen edustusvirastaan.

Olen vilpittömän pahoillani Lipposen ja Väyrysen puolesta. He olisivat ansainneet paremman tuloksen. Onneksi molemmilla miehillä on perhe tukena näin dramaattisena aikana. Uskon, että kumpikin löytää uusia kanavia energisyydelleen. Ikä ei todellakaan paina heitä.

On hyvä, että Soini saa jäädä hoitamaan tehtäviään eduskunnassa ja ohjaamaan puoluettaan. Pienet puolueethan olivat kannattajiensa kannalta kaikki voittajia. Paavo Arhinmäki sai valtavasti kokemusta, saimme suorastaan nähdä hänen kasvavan ihmisenä ja poliitikkona. Huippu-urheilija Sari Essayah osoittautui myös politiikan alan asiajohtajaksi ja tavattoman energiseksi, miellyttäväksi naiseksi. Eva Biaudet'lla on naisenergiaa, joka varmaankin tulee vielä viemään hänet entistä vaativampiin tehtäviin. Kuten joku kommentoija vaalitenttien aikana sanoi: ministeriainesta kaikki.

Kaiken kaikkiaan: onpa ollut kampanjaa ja kansanjuhlaa. Ja tämä jatkuu vielä. Pitää muistaa käydä äänestämässä. Uskon, että Sauli Niinistö pystyy yhdistämään Suomen. On aika lopettaa kaikki vihanpito ja kahtiajakautuneisuus.

5 kommenttia:

  1. voi voi voi

    Haavisto sentäs saanut ääniä.

    VastaaPoista
  2. Se oli tärkeää. Olen jo kirjoittanut, että hän on mielestäni miellyttävä ja tyylikäs mies, mutta kokemus ei riitä presidentinvirkaan. Hän on jo saanut aikaan paljon: osoittanut, että suomalaiset eivät ole ennakkoluuloisia! SE on nyt todistettu. Kiitos siitä Haavistolle.

    VastaaPoista
  3. Suomi tarttee vähän viisasta vihreyttäkin, se ajattelu jäljessä

    VastaaPoista
  4. Meillä on erinomainen ympäristöministeri: Ympäristöministeri Ville Niinistö, Saulin veljenpoika. Luonnonsuojelua on suvussa.:)

    VastaaPoista
  5. hyvä kun ennakkoluulot vähenee ja Haavisto toisena

    VastaaPoista