torstaina, joulukuuta 11, 2008

Blogisisko = Blogisisko 1-3

Olen yhdistänyt kaikki kolme Blogisisko-blogiani. Bloggerissa sellainen käy nyt nopeasti ja vaivattomasti. Kyllä se tietenkin jännitti, tuli aivan päänsärky, mikä on minulla hyvin harvinaista. Oli vähän samanalainen olo kuin silloin, kun ensi kertaa siirtelin kokonaisia lukuja käsikirjoituksesta toiseen paikkaan. Oli kuin olisi ajanut vuoristoradalla.

Kukin blogi laitetaan ensin talteen ja tuodaan sitten siihen blogiin, johon se halutaan yhdistää. Kokeilin ensin yhdistämällä ykkösblogin harjoitusblogiin. Se onnistui ja poistin molemmat. Sitten yhdistin kakkosen ykköseen ja lopuksi ne Blogisisko 3:een. Olen laittanut Blogisisko 1-2:n toistaiseksi yksityisiksi. En uskalla poistaa niitä vielä kokonaan.

ClustrMap-mittarit ovat olleet kullakin erikseen. Jätän Blogisisko 3:n mittarin paikalleen. Siihen on kertynyt 24.10. 2006 - 11.12.2008 yhteensä 67 713 kävijää. Näillä blogeillani on ollut onneksi yhteinen Statcounter-mittari näiden vuosien aikana. Se näytti tänään lukua 161 516. On vielä vähän matkaa 200 000:een.

Kertokaa, jos huomaatte jotain outoa tässä uudistetussa blogissa.

P.S. Valokuvablogini palasi. Ks Blogger-profiilista

Ongelma 1: Blogisisko 1-2 -tekstit eivät löydy Googlella alkuperäisestä osoitteesta - ei ainakaan toistaiseksi. Tekstit täytyy hakea nimellä kohdasta "Hae blogist" tai sivupalkista.

Saattaa olla, että tämä ongelma poistuu, jos poistan BS 1 ja BS 2 -blogit.

1 kommentti:

  1. ;D sinäkin siivoilet blogeja yhteen. Itse juuri laitoin kuvablogin tauolle ja päätin palata bloggeriin. Ainakin toistaiseksi.
    Hyvää joulunalusaikaa!

    VastaaPoista