Sivut
- Etusivu
- Vakoilijoita pikkukkaupungissa info Weebly
- Suomen Nuorisokirjailijat/Annna Amnell
- Lucia ja Luka (2013)
- Vaahteralaakson Aurora. Yhteispainos. Arvosteluja
- Anna Amnell: Vaahteralaakson Aurora. 2014 Kansi ja info
- Anna Amnell's historical novels
- Anna Amnell in Wordpress.com
- Art deco, vintage
- KOTISIVUBLOGI
- NOJATUOLIPUUTARHURI
- INFO & KAIKKI BLOGINI
- Broken Star -käsityöblogi
- Nukkekotiblogi Auroran talo
- Maria ja Jaakko. Suksimestarin suku
torstaina, marraskuuta 13, 2014
Kulhollinen kaakaota tai mukillinen vihanneskeittoa
Kulhollinen kuumaa kaakaota ja hiukan kermavaahtoa päälle vai sauvasekoittimella silkkimäiseksi hienonnettua vihanneskeittoa? Opin lontoolaisissa museoissa käydessäni nauttimaan lounaaksi vihanneskeittoa isosta mukista. Purkkihernekeitostakin saa nopeasti kuuman juoman, joka lämmittää kurkkua ja ravitsee. Hernekeittoa ostaessa täytyy olla nykyään tarkkana, ettei saa "aitoa perinteistä" hernekeittoa, jossa on aineksina geenimuunneltuja herneitä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kun ilmat viilenevät kuumat juomat ja keitot kutsuvat :) Eilen juuri suunnittelin että jospa tekisin tänään sosekeittoa. En ole koskaan aikaisemmin kokeillut.
VastaaPoistaSit voi tehdä pakasteista. On nopeaa.
VastaaPoistakyl kait Suamest saa sellasii pikku keittopusseja, kuumaa vettä vaan päälle mukiin? Varma Koppen
VastaaPoistaKyllä saa, mutta moni haluaa valmistaa itse luonnollisemman keiton, johon ei ole laitettu kaiken maailman tarpeettomia lisiä.
VastaaPoistaP.S. valmiskeitot ovat usein hyvin suolaisia.
VastaaPoista