maanantaina, huhtikuuta 02, 2018

Anna Amnell: Sokerivaahterametsässä tuoksuu savulle ja siirapil...

Kevättalvella, kun pakkasyötä seuraa lämmin päivä, lumi alkaa sulaa ja varikset käyvät levottomiksi, on aika mennä sokerivaahterametsään. Pohjois-Amerikan koillisosissa tehdään silloin siirappia ja sokeria vaahteran mahlasta. Ensimmäinen suomalainen, Pietari Kalm, maistoi vaahterasokeria jo yli 200 vuotta sitten..



Lue kirjoitukseni, joka ilmestyi Suomen luonto -lehdessä kauan  sitten.

Anna Amnell: Sokerivaahterametsässä tuoksuu savulle ja siirapil...: Kevättalvella, kun pakkasyötä seuraa lämmin päivä, lumi alkaa sulaa ja varikset käyvät levottomiksi, on aika mennä sokerivaahterametsään. Po...

Uudet värikollaasit: Lumikellot


Uudet värikollaasit



Kollaasi 121 

torstaina, maaliskuuta 29, 2018

Anna Amnell: Pääsiäiskoristeiden symboliikkaa



Anna Amnell: Pääsiäiskoristeiden symboliikkaa:  Kuvat: Anna Amnell. Taas otetaan esille pääsiäiskoristeet - kukko, kana ja tiput, kerätään pajunoksia, värjätään pääsiäismunia sekä ost...

maanantaina, maaliskuuta 26, 2018

Uudet värikollaasit

Töölö

Olisiko tässä epidoottia ensimmäisen "Helsingin" eli Tölön kylän paikalla lähellä nykyistä Mannerheimintietä?
Klikkaa kuvaa ja katso oikein suurena Flickrissä.
Uudet värikollaasit

Töölö

suurempi kuva