keskiviikkona, huhtikuuta 04, 2018

maanantaina, huhtikuuta 02, 2018

Pääsiäismaanantain lumisade Helsingissä

IMG_1285

Lunta  Runeberginkadulla

Mannerheimin tien varrella Oopperaa vastapäätä

Luminen puisto Oopperaa vastapäätä
Kuvat: Amnell

Anna Amnell: Sokerivaahterametsässä tuoksuu savulle ja siirapil...

Kevättalvella, kun pakkasyötä seuraa lämmin päivä, lumi alkaa sulaa ja varikset käyvät levottomiksi, on aika mennä sokerivaahterametsään. Pohjois-Amerikan koillisosissa tehdään silloin siirappia ja sokeria vaahteran mahlasta. Ensimmäinen suomalainen, Pietari Kalm, maistoi vaahterasokeria jo yli 200 vuotta sitten..



Lue kirjoitukseni, joka ilmestyi Suomen luonto -lehdessä kauan  sitten.

Anna Amnell: Sokerivaahterametsässä tuoksuu savulle ja siirapil...: Kevättalvella, kun pakkasyötä seuraa lämmin päivä, lumi alkaa sulaa ja varikset käyvät levottomiksi, on aika mennä sokerivaahterametsään. Po...

Uudet värikollaasit: Lumikellot


Uudet värikollaasit



Kollaasi 121