sunnuntaina, marraskuuta 16, 2008

Blogipohjan vaihtamínen Bloggerissa

Yritän edelleen etsiä blogeihini kauniita blogipohjia. Muutama päivä sitten löysin raikkaan ja kauniin pohjan, jossa oli värikäs sulka. Siis täydellinen 1500-luvun blogiini (Lucia Olavintytär). Se näytti hyvältä. Seuraavana päivänä koko blogi oli sekaisin, ja palasin vanhaan Bloggerin Denim-malliin.

Tuntuu aikamoiselta ihmisten narraamiselta, että netti on täynnä mitä kauniimpia Bloggeriin tarkoitettuja blogipohjia, mutta ne eivät sovi Bloggeriin jostain syystä. En ole löytänyt mistään selkeitä ohjeita siihen, miten Blogger saataisiin hyväksymään nuo pohjat. Asiaa kysellään ja kysellään, mutta vastausta ei tule. Jotkut ovat taitavia, ja saavat bloginsa onnistumaan. Muut valittavat.

Olen saanut tähän mennessä onnistumaan seuraavat: Cat crazy -pohja Kotikissoissa, Final Sensen blogipohjat, jotka eivät kuitenkaan miellyttäneet minua sekä 'Amandan' muunnelma Bloggerin vakiopohjasta (Rounders 3-column) sekä samoin Amandan fantasia-teema. Kaksi jälkimmäistä on käytössä yksityisissä blogeissani. Näiden blogipohjien kuvat täytyy laittaa talteen esim omalle Photobucket-tilille ja laittaa linkki sinne. Ne saattavat kadota, sillä netissä on koko ajan muutoksia.

Odotan siis kiinnostuksella huomista.

Lisäys maanantaina. Tallessa on. Myönteinen yllätys.
Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti