sunnuntaina, huhtikuuta 11, 2010

Vuodatus on kehittynyt


Vuodatus on kehittynyt hyvin paljon alkuajoista. Minulla on ollut jo kauan Vuodatuksessa blogeja, joista nyt ovat jäljellä muiden muassa yllä kuvatut Broken Star -käsityöblogi ja Narniassa -blogi. (Klikkaa kuvia ja katso niitä suurina.) Tällä hetkellä niissä on Blogvalleyn suunnittelemat blogipohjat. Käsityöblogissa on jälleen otsikon taustana kuva vanhasta kroatialaisesta ompelukoneesta, jonka otin zagrebilaisessa solmioliikkeessä (solmio eli kravatti on kroatialainen keksintö). Narniassa-blogissa on tätä blogia varten saamani kuva elokuvasta Velho ja leijona, joka on aiheena tässä blogissa, samoin kuin ovat Narnia-kirjat, C.S. Lewis, Tolkien ja lapsille kirjoittaminen. Blogin taustalla on graduni Narnia-kirjoista.

Lisäksi on tietenkin Syksyblogini, joka on kausiblogi ja nukkuu muut vuodenajat. Siinä on otsikon taustalla syksyinen kollaasi, jossa on näkymiä Helsingistä ja Zagrebista, jossa olin käymässä kaksi vuotta sitten syksyllä ja jonne menen taas toukokuussa.

Neljä viisi vuotta sitten sekä Vuodatuksessa että Bloggerissa oli pahoja ongelmia, joiden vuoksi minäkin siirsin blogejani aina sinne, missä ne sai toimimaan. Monta blogia tuli aloitettua ja lopetettua. Nyt on paljon helpompaa aloittaa bloggaaminen. Ei tarvitse oppia koodeja, ei jännittää kaatuuko blogi viikonloppuna, jolloin on aina paljon liikettä blogeissa.
Posted by Picasa

2 kommenttia: