perjantaina, tammikuuta 11, 2008

You Make My Day



Blogikierroksella oli tämä hauska yllätys Neulekirpun blogissa. Kiitos! Amerikasta Neulekirpulle tulleen palkinnon saa jakaa eteenpäin kymmenelle henkilölle, joiden blogit tuovat iloa ja inspiraatiota ja saavat olon tuntumaan mukavaksi blogimaassa. Valituille voi jättää kommenttilaatikkoon viestin asiasta.

(The award rules say: “Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times.”

Näitä palkintoja voisi jakaa vaikka kuinka monelle. Kiitokset menevät tällä kertaa seuraaville naisille:
Neulekirpulle,
Helenalle,
Väinölän Marialle,
Hallattarelle,
Kaisalle,
Kissataloon,
Kirsille,
Ihan kipsissä-blogiin,
Milanoon ja
Ritalle

15 kommenttia:

  1. No jopas:) Kiitän, ja itsekin voisin heti sinulle ojentaa vastaavan palkinnon, sekä monelle muulle taholle, jos osaisin, ehtisin ja jaksaisin linkittää. En tiedä miten Bloggerin uudessa systeemissä laitetaan linkki postaukseen.

    Mukavaa perjantaita Blogisiskolle!

    VastaaPoista
  2. Mukavaa viikonloppua!

    Aina ei ehdi eikä jaksa olla kovin aktiivinen bloggaamisessa.

    Minäkin kaivoin vasta nyt "kaapista" esille muut bloggaajamerkit, jotka olen saanut. En ehtinyt tai jaksanut jaella niitä eteenpäin aikoinaan.

    VastaaPoista
  3. Uh, ja huh, tästähän tuli loistoperjantai. Hirmuisen suuri kiitos ANNA Sinulle näin mukavasta huomiosta.

    Saan nyt oikeastaan nenilleni, kun näet suhtauduin hyvin nurjasti Petjan Paras blogi-kilpailuun Keskustiedustelupalvelussa.

    En halunnut arvioida rahasta kirjoittavien ammattiblogeja, Petjan pyynnöstä huolimatta, kun en katso olevani kykenevä siihen.

    Minä tykkään tästä villistä ja vapaasta Blogistaniasta, jossa kukin kirjoittaa äänellään ja kynällään. Palkansaajat on erikseen.

    Mutta "You Make My Day" on kertakaikkisen upea. Iso halaus.

    VastaaPoista
  4. Oi, ihan liikutuin! :) Kiitos valtavan kauniista ajatuksesta! Et arvaakaan, kuinka se lämmittää, kun sydän paisuu huolista pientä flunssaista vauvaa hoivatessa. Voi, suurkiitos vielä ja paljon paljon lämpimiä ajatuksia!

    VastaaPoista
  5. Kiitos teille kummallekin. Hyvää viikonloppua Suomeen ja Italiaan!

    VastaaPoista
  6. Hei ja kiitos todella paljon näistä kukkasista!!!!

    VastaaPoista
  7. Lämpöinen kiitos yllätyksestä - varsinkin, kun koen laiminlyöneeni koko blogimaailmaa viime viikkoina. Laitan mietintämssyyn palkinnon seuraavat saajat...

    VastaaPoista
  8. Ark, en muistanut etten ollut kirjautuneena Bloggeriin, joten se kirjasi äskeisen kommenttini (jos se edes tuli perille kun yritin keskeyttää latauksen?) nimellä Tarina Maanantai. :) Mutta kiitokset siis jätti Kaisa.

    VastaaPoista
  9. Kiitokset muistamisesta. Kirjoitan aiheesta jossain vaiheessa jonkinlaisen merkinnän haasteeseen ja nimeän omat päivänpiristäjät.

    Tiedän jo valmiiksi, että tulee olemaan vaikeaa sillä pelkästään haasteessa on osallistujia yli 100 ja lisäksi vielä muut blogiystävät päälle.

    Kummasti kuitenkin ryhti oikeni kun viestin luin. Kiitos.

    VastaaPoista
  10. Kiitokset muistamisesta. Kirjoitan aiheesta jossain vaiheessa jonkinlaisen merkinnän haasteeseen ja nimeän omat päivänpiristäjät.

    Tiedän jo valmiiksi, että tulee olemaan vaikeaa sillä pelkästään haasteessa on osallistujia yli 100 ja lisäksi vielä muut blogiystävät päälle.

    Kummasti kuitenkin ryhti oikeni kun viestin luin. Kiitos.

    VastaaPoista
  11. Bloggaamisessa on aaltoliikettä, aktiiviset ja passiiviset kaudet, mutta eihän se haittaa mitään, sillä voi lukea myös aikaisempia kirjoituksia.

    Minunkin oli vaikeaa valita. Luen sivupalkin listalla olevien lisäksi monia blogeja, yleensä harvaan ja hartaasti, silloin kun on aikaa.

    Olisin halunnut kiittää myös monia miehiä, mutta olkoon nyt ensin "tyttöjen" vuoro.

    VastaaPoista
  12. Kiitos Blogisisko ja hyvää viikonloppua.

    VastaaPoista
  13. Kiitos sinulle ja hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  14. Voi, ihan lämmitti mieltäni tämä mukava huomio, kiitos Blogisisko.
    Niinhän se on, että aina ei ehdi/jaksa/muuten pysty olemaan kovinkaan aktiivinen täällä blogimaailmassa. Silti moni bloggaaja tuntuu ihan ystävältä, vaikka ei oikeasti tunne.

    VastaaPoista
  15. Maija,

    kiitos vielä uudestaan mukavasta blogistasi. Taiteilijan blogi tuntuu minusta kodikkaalta ja tutulta, kun lähipiiriini on osunut useita taiteilijoita.

    Jostain syystä näen suomalaisen blogiyhteisön - ainakin oman reviirini - pikkukaupunkina, jossa ihmiset elävät enimmäkseen kaikessa rauhassa omaa elämäänsä, kurkkivat ohi kulkiessaan sisään ikkunasta, vilkuttavat ja pistäytyvät joskus rupattelemassa.

    Onhan täällä Kirstin kirjailijakahvila, jossa naisväki -ja jotkut miehetkin - käy kissaa silittämässä ja juomassa rauhoittavaa kamomillatettä sekä Jukan pubi, jossa miehet iskee juttua. Iineksen täytyy tarjota välillä klubillaan vihreää teetä, kun keskustelu käy liian kiihkeäksi.

    VastaaPoista