maanantaina, toukokuuta 14, 2012

Värikollaasi 82: Tuttu maisema


amnell-2012-view, originally uploaded by Anna Amnell.

Tuttu maisema 20 vuoden ajalta. Mukana makasiinien tulipalo, hotelli Torni, Johanneksen puisto ja Johanneksen  kirkon gargoilit.
värikollaasi 82
katso myös suurempana
Suurempi koko/a larger size

12 kommenttia:

  1. Kaupunkimaisemat ovat kauniita ja löysit vielä kollaasiväritkin niistä.

    VastaaPoista
  2. Ihmeesti vaan niitä värejä löytyy.

    VastaaPoista
  3. Kivitaloista löytyy monia värejä.

    VastaaPoista
  4. Nimenomaan vanhoista taloista. Aivan uusimmissa taloissa käytetäään jälleen värejä.

    VastaaPoista
  5. Oletko ajatellut julkaista kirjaa Helsingin katukuvistasi? Talot ovat niin uljaita ja väritykset kauniita! Tästä taas pidän kovasti!

    VastaaPoista
  6. Kaari, en ole suunnitellut sellaista. En ainakaan vielä. Tuskin minulla on tarpeeksi hyviä kuvia sellaiseen. Minulla ei ole huippukameraa, ja olen taidoiltani näppäilijä, jolla on väliin hyvä tuuri. Alussa otin kuvat liian pieninä, kun luulin käyttäväni niitä vain blogeissa. Se vähän harmitti, kun joistain kuvista olisi tullut rahaakin, mutta koko ei riittänyt.

    Joitakin kuvistani on käytetty luvallani ja ilman palkkiota joissain julkaisuissa: Penrosen laattojen kuvia matematiikan ylioppilaskokeiden tehtävissä, jääkukkia kalifornialaisen kuoron hyväntekeväisyyskonsertin ohjelmalehtisessä ja elokuvateatterimainoksissa, silitysraudan kuva australialaisen popmuusikon konsertissa (!), tuo Norssin kuva aasialaisen yliopiston nettisivuilla, Jne. Eräs walesilainen taideopiskelija pyysi luvan käyttää 1900-luvun alun pulpettia lapsityövoimaa käsittelevässä videossa, jota hän valmistelee kilpailuun jne. Elämä on nykyään kovin kansainvälistä. Yhteyksiä voisi olla paljon, jos olisi aikaa ja energiaa.

    Mutta olenhan minä ajatellut tehdä nukketalokuvistani jonkinlaisen kirjasen joko tulevia lapsenlapsia varten tai sitten myyntiin.

    VastaaPoista
  7. Kiitos vastauksestasi. Mielenkiintoisia kuvankäyttökohteita!Tekemisen pulaa ei sinulla todellakaan näytä olevan:) Nyt kun lähdet Prahaan, niin kamerasi täyttyy kuvilla! Loistavia kuvauskohteita, vanhat kaupungit ovat niin upeita. Bon Voyage!

    VastaaPoista
  8. Hyvin löytyi kaupunkimaisemista haasteen värit. Jännä että sinulla oli myös historiallisia kuvia mukaan!

    VastaaPoista
  9. Tasapainoinen, tyylikäs kokonaisuus! Vallilan mummo tykkää tästä tosi paljon.

    VastaaPoista
  10. Viehättävää kaupunkikuvaa, taidolla kuvattua!

    VastaaPoista
  11. Kiitos kommenteista. Vastaaminen vähän hankalaa. Mukana on mieheni pieni läppäri, joka toimii ihan eri tavalla. Terveisiä Prahasta!

    VastaaPoista
  12. Haastan sinutkin vastaamaan tunnepuolisiin kysymyksiin;käyppä blogissani.

    VastaaPoista