sunnuntaina, lokakuuta 03, 2010

Blogeille uusi asu

Olen uurastanut blogien laittamisessa. Uudenlaiset blogipohjat ja -taustat ovat hauskoja, mutta niiden laittamisessa on kova työ. Linkit ym eivät katoa kuten ennen aikaan - eli viisi vuotta sitten - kun alkoi tehdä muutoksia. Mutta on vaikeaa valita, sillä on runsaudenpulaa varsinkin taustoissa. Tekstin väri on monissa liian vaalea, mutta sitä on vaikeaa muutella.

Tuloksia eilisen työstä: Kotikissat , Aurora ja Auroran talo Nukkekotiblogi, joka sai uuden alaotsikon Castles in the Sky taustan vuoksi. En ihmettelisi, vaikka nämä vielä muuttuisivat.

2 kommenttia:

  1. Olen huomannut Anna, että sinä harrastat paljon vaihtelua blogeissasi ja kuvissasi. Se on kiva meidän lukijoiden kannalta. Itse tyydyn siihen, jos saan mieleiseni blogin tai sisustuksen talossa<3

    VastaaPoista
  2. Sisustaminen on hauskaa.

    Meillä ei ole nykyään paljon mahdollisuutta kokeiluihin. Asumme aika pienessä asunnossa - vaihteeksi - ja mietimme, muuttaako muualle ja minne. Nyt ei mahdu sisustamaan edes nukkekoteja.

    Olet varmaankin oikeassa: etsin vaihtelua blogeista. Ne tuovat virkistävää vaihtelua kirjoittamisen, joka voi tuntua aina loppuvaiheissaan raskaalta.

    VastaaPoista