lauantaina, kesäkuuta 04, 2011

Blogi isoäideille

 Blogisisko' ®:  Mummolassa oli aina kesä. Tällä hetkellä viimeisin kirjoitus uudessa blogissa.

Olen opetellut käyttämään uutta tietokonetta. Varsinkin kuvien laittaminen on Applen kanssa erilaista kuin entisillä tietokoneilla. Vaivan korvaa se, että värit hehkuvat. Visuaalinen puoli onkin ollut minulle koko ajan tärkeä bloggaamisessa. Vanhat sukukuvatkin näyttävät aivan kuin uusilta. Se innosti osaltaan avaamaan uuden blogin.

Ennen kuin avasin uuden blogin, tutkin netistä oliko samaa osoitetta Vuodatuksessa tai Wordpressissä. Ei ollut. Samantyyppisiä nimiä on paljon, mutta aivan samaa en löytänyt. Tarkoitus on kirjoittaa suvun ja ystävien isoäideistä, ehkä myös kuuluisista isoäideistä.

Paras isoäiti on aina oma isoäiti - tai omat isoäidit, jos molemmat ovat olleet elossa. Monille meistä on käynyt niin, että olemme tunteneet vain toisen isoäideistämme. Näin kävi sekä miehelleni että minulle.

Olen valinnut uuden blogin taustakuvion oman isoäitini mekon mukaan. Värikin on minusta "isoäitimäinen". Käy vilkaisemassa uuden blogin nimeä ja ulkoasua.
Posted by Picasa

4 kommenttia:

  1. Sympaattinen idea tuo isoäitiblogi.

    VastaaPoista
  2. Ajattelin, että se on eräs tapa tuoda esille suvun historiaa, tällä kertaa naisnäkökulmasta. Tavallisesti sitä tehdään miesten kannalta.

    VastaaPoista
  3. nykyyän isoäidit niin vauhdikkaita

    VastaaPoista
  4. Oli jotkut ennenkin, mutta eri tavalla kuin nyt.:)

    VastaaPoista