sunnuntaina, toukokuuta 24, 2009

Hietalahden kirpputorilla

Helsinki, Finland

Se on jälleen alkanut: kesä kirpputorilla. Jotkut viettävät siellä todellakin kesäkaudet myymässä tavaraa. Minä käyn siellä melkein joka päivä, sillä siitä tulee sopiva päiväkävely. Lisäksi sieltä löytää aina sitä, mitä tarvitsee.

Ostin kesäpuseron, kauniin työskentelylampun ompelukonepöydälle ja muutaman kirjan. Viemme jatkuvasti tavaraa kasseittain lähellä oleviin keräyslaatikkoihin ja Fidan kirpputorille, mutta emme ole olleet vielä koskaan myymässä kirpputorilla. Kun ei ole autoa, tavaran kuljettaminen olisi hankalaa. Mutta kun ostaa halvalla, on varaa antaa tavarat pois ilmaiseksi, kun ei enää tarvitse niitä.

7 kommenttia:

  1. Kirpparit on kivoja,
    paarsta kerräyttämistä.

    VastaaPoista
  2. Ovatko ne siis suosittuja myös Ruotsissa?

    VastaaPoista
  3. Houkuttelevan näköinen kirpputori. Tekisi mieli tulla katsomaan.

    VastaaPoista
  4. Viikolla ei ole vielä paljon väkeä. Viikonloput ovat vilkkaampia. Mutta pian alkavat kesälomat ja koulut loppuvat, ja on vilskettä joka päivä.

    VastaaPoista
  5. Ruattis on paljon, Göteborgista löytyy yhhdestä kirjasta 150 paikkaa, osa vaatteita, antikvariaatteja. Suomes on niin hirmu kallista..

    VastaaPoista
  6. Suomi on ihmeellinen yhdistelmä: pienemmät palkat kuin muualla, suuremmat verot, kalliimmat asunnot, kalliimpi ruoka.

    VastaaPoista
  7. ja kalleinta loppistavaraa Suomessa..

    VastaaPoista