torstaina, elokuuta 09, 2012

Värikollaasit 87: Old Dalmatia

Old Dalmatia

Photos and collage: Anna Amnell. Croatia: Trogir (lisää kuvia) and Dubrovnik (ilmakuva lentokoneesta)
Värikollaasit 87 kesäekstra

larger size

4 kommenttia:

  1. Onpas harmoniset värit!

    Kiva pikkukuva sinusta eli profiilikuva.

    Puhuimme taannoin niistä mööbeleistä ja minä en löytänyt kuvaa siitä vanhimmasta kirjahyllyköstä, joka toimii myös mieheni yöpöytänä, mutta tässä näkyy sen yläosa http://leenalumi.blogspot.fi/2010/01/amanda.html?showComment=1344678209006 Lopun osaat varmaankin kuvitella. Tämä olisi ainoa, jonka voisin viedä kunnostettavaksi, sillä heiluu jo uhkaavasti...

    Kaunista viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  2. Leena,
    antiikin maailma on kahden tuhannnen vuoden haalistamaa. Pidän noista väreistä. Trogir, Split ja Dubrovnik tekivät oikeastaan minuun suuremman vaikutuksen kuin Italian kaupungit.

    Jokin aika sittenhän kerrottiin, että antiikin patsaat ja ehkä rakennuksetkin olivat aikoinaan kirkkaan värisiksi maalattuja aivan kuten intialaiset patsaat ja talot ovat vielä. Kun kävin ensimmäisen kerran hindutemppelissä -Torontossa - ällistyin, kun jumalten patsaat olivat räikenävärisiä niin kuin Disney Worldin hahmot.
    Otin omakuvan entisen asuntomme hississä, joka on valitettavasti remontissa pilattu. Harmaa lattiakin niin kuin Kiseleffin talossa. Siinä oli ennen penkkikin.
    Hyvää viikonloppua! Kohta alkaa syksy, lempivuodenaikamme.

    VastaaPoista
  3. Ajan patinointia ja historian havinaa kollaasissa.

    VastaaPoista
  4. Ylemmän osan kuvat ovat Trogirista, jossa aika tuntuu pysähtyneen. Mutta vanhoissa kivijalkakaupoissa on edelleen myymälöitä, tuotteet ovat vain erilaisia. Keskustorilla on turisteja eri puolilta maailmaa.

    VastaaPoista