Sivut
- Etusivu
- Vakoilijoita pikkukkaupungissa info Weebly
- Suomen Nuorisokirjailijat/Annna Amnell
- Lucia ja Luka (2013)
- Vaahteralaakson Aurora. Yhteispainos. Arvosteluja
- Anna Amnell: Vaahteralaakson Aurora. 2014 Kansi ja info
- Anna Amnell's historical novels
- Anna Amnell in Wordpress.com
- Art deco, vintage
- KOTISIVUBLOGI
- NOJATUOLIPUUTARHURI
- INFO & KAIKKI BLOGINI
- Broken Star -käsityöblogi
- Nukkekotiblogi Auroran talo
- Maria ja Jaakko. Suksimestarin suku
torstaina, huhtikuuta 03, 2014
Seitsemän annosta vihanneksia ja hedelmiä
Kasvisateria sufi-ravintolassa Berliinissä. Siinä on myös munakoisoa, joka on terveellistä. Nuolien avulla voit katsella muitakin kuvia tästä ravintolasta ja sen ympäristöstä.
Pitäisi syödä ainakin seitsemän annosta vihanneksia ja hedelmiä päivässä.
http://www.ucl.ac.uk/news/news-articles/0414/010413-fruit-veg-consumption-death-risk
Kalaa ja vihanneksia kotona. Lempiateria: höyrytetyt vihannekset ja kala.
(Tämä veitsi on kirpputorilta ja todella hyvä vanhan ajan veitsi. Sen oma pari on pitkäpiikkinen, jolla pistää helposti kitalakeen. Vanha design-haarukka oikein hyvä, sekin kirpputorilta.)
Hedelmät ja marjat!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Munakoiso on herkkunai ja hedelmät sekä marjat, mutta en pidä raaoista kasviksista ja sitähän jutussa oikein kehoitettiin syömään. Meillä on mm. kaksi kertaa viikossa maailman terveellisisintä salaattia ja nyt mun hyvä kolestroli on huipussaan! Haluan, että mitä syön on myös herkullista.
VastaaPoista♥
Opin käyttämään munakoisoa Kyproksella. Lähikauppias neuvoi, että se on yksinkertaisesta laitettuna parasta. Paras maistamani munakoisoruoka on kuitenkin olllut savustettu munakoiso-riistakeitto, jota sain kerran Palace-hotellissa, kun eräs kanadalainen tuttavamme vei meidät sinne herkuttelemaan. Siinä oli lapsuudenmuisto mummon laittamista ihanista riista-aterioista (Riista hautui kuin keskiajalla padassa, joka riippui hellan yläpuolella) ja vaikka mitä muita muistoja.
PoistaPS Lautasesi on muuten houkuttavan näköinen.Minä voisin siihen laittaa vaikka vähän tzazikia päälle ja a vot!
VastaaPoistaTuossa sufiravintolan lautasella on jotain vastaavaa oikeassa kulmassa. Olen kaikkien laktoosia sisältävien tuotteiden kanssa varovainen. Haluan yleensäkin tuntea kunkin vihanneksen oman maun ja tunnenkin, kun en käytä voimakkaita maustetta.
PoistaNam, sanon minä.
VastaaPoistaNäistä pidän.
Poista