sunnuntai, huhtikuuta 08, 2012

Pääsiäinen 2012

easter


Pääsiäisen jälkiruokia: pulla ja pasha sekä mignon-munat (mignon-munia jo yli 100 vuotta)

Lisäys. Oli hyvä ajoitus: söimme pääsiäisaterian lauantai-iltana. Sunnuntaina olikin yksi meistä vatsaflunssassa. Aterian vietto illalla johtui kylläkin lähinnä Poirot-filmistä. Meidän vanhalla TV:llä ei voi tallentaa ohjelmia.

5 kommenttia:

  1. Huomasin kaupassa juuri, etä pashaa myydään jopa pienissä purkeissa;-) Sehän ei kyllä sitten näytä yhtään kauniilta. Mausta en tiedä...

    Kaunista pääsiäisen jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. En ole maistanut kaupan pashaa. Olen antanut klassisen pashamuotin pojalleni, siksi teen pashat nykyään kahvinsuodattimilla, toinen on isompi muovinen, toinen posliinia. Sisään täytyy laittaa kaksi (ruskeaa) suodatinpussia päällekkäin, jotta pashasta tulee kiinteä.

    VastaaPoista
  3. Kananmunankuori on tyhjennetty ja täytetty suklaalla. Näitä saa kaupasta.

    VastaaPoista
  4. http://www.fazer.fi/Uutiset/Fazer_Makeiset/115-vuotias-Mignon-muna-on-kasityon-taidonnayte/

    VastaaPoista