Nestor on ollut meillä vierailulla kolme viikkoa. Se päätti juhlistaa viimeistä viikonloppua syömällä ruiskaunokkeja. Minulle kelpaa sama vanha vadelmasmoothie.
Sivut
- Etusivu
- Vakoilijoita pikkukkaupungissa info Weebly
- Suomen Nuorisokirjailijat/Annna Amnell
- Lucia ja Luka (2013)
- Vaahteralaakson Aurora. Yhteispainos. Arvosteluja
- Anna Amnell: Vaahteralaakson Aurora. 2014 Kansi ja info
- Anna Amnell's historical novels
- Anna Amnell in Wordpress.com
- Art deco, vintage
- KOTISIVUBLOGI
- NOJATUOLIPUUTARHURI
- INFO & KAIKKI BLOGINI
- Broken Star -käsityöblogi
- Nukkekotiblogi Auroran talo
- Maria ja Jaakko. Suksimestarin suku
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Smoothie on namia, meillä silloin tällöin hedelmistä, teen sellaseksi että helppo juoda.
VastaaPoistaTeen vaihdellen milloin marjoista, milloin hedelmistä tai vihanneksista. Joskus juotavaksi. Yleensä syön isolla lusikalla.
VastaaPoistaP.S. Mitä laitat avokaadon kanssa?
VastaaPoistaavokaadon syön sellasenaan, poika tekee mexikolaista guacamole:
VastaaPoistahttp://www.simplyrecipes.com/recipes/perfect_guacamole/
Minäkin syön avokaadon yleensä sellaisenaan, en laita nykyään edes sitruunamehua. Guacamoleakin teen, jos viitsin. Ajattelin lähinnä avokaadoa smoothissa.:) Käytin jotain reseptiä, ja sekoitus maistui hirveältä.
VastaaPoista(ymmärsin, mut se vihree väri ei mielestäni houkuttelevaa pinkissä smoothissa :)
VastaaPoistaTaitaisi tulla outo väriyhdistelmä.
Poistaintialainen yoghurt-lassi kans namia (Smoofhie-kirjassani ei avocadoa)
VastaaPoistaAvocado Lassi
1 Avocado
100 ml Probiotic Yogurt
Salt n Pepper to taste
Squeeze of lime
200 ml Chilled Water
Avocado Lassi
VastaaPoista1 Avocado
100 ml Probiotic Yogurt
Salt n Pepper to taste
Squeeze of lime
200 ml Chilled Water
Stone the avocado and scoop out the flesh. Make sure the avocado is absolutely ready/ripe and not hard. Puree the fruit and the blend in with the rest of the ingredients. Serve chilled over cubes of ice.
Vaikuttaa hyvältä. Kiitos!
VastaaPoista