tiistaina, elokuuta 05, 2014

Blogin ikä tänään

Lilypie Baby Ticker

Blogia "siivotessa" löytyi hauska mittari! On jotain mikä säilyy netissäkin. Blogini nimi on ollut alusta asti sama, vaikka osoite välillä muuttui.

2 kommenttia:

 1. Onnea ♥

  Minä olen aivan sekaisin blogeistasi,koska mnusta niitä on monta ja osoitteet tulevat ja menevät;) Minulla ei ole mikään muuttunut runsaaseen viiteen vuoteen, mutta härät ovat sellaisia: Mitä vaihtamaan suotta!

  Älä huoli, kaikki muut varmaan aina löytävät sinut, vain minä hukassa....

  VastaaPoista
 2. Leena,
  kiitos! Siihen aikaan kun aloitin bloggaamisen, oli kaikki vielä erilaista ja vaikeaakin, kun piti osata käytää koodeja ja etsiä värejä itse. Välillä Blogger kaatui viikonloppuna, välillä Vuodatus. Perustin varmuuden vuoksi molempiin. Ongelmana on se, että mittaritkin ovat välillä kadonneet, joten en tiedä, kuinka paljon minulla on ollut lukijoita. Google puhuu miljoonasta, ehkä siihen sisältyvät kaikki blogini. Osa on kuitenkin melkeinpä yksityisiä päiväkirjoja/kuvavarastoja. Parasta on, että tulee kirjoitettua.
  Jos olisi vain yksi blogi, lukijat eivät tietenkään hajaantuisi. Mutta toisaalta kirjoitan hyvin monenlaisista aiheista. Olen kylläkin haaveillut selkeästä sivustosta, johon on kartta. Mutta kyllähän Google plussasta tai "Amnell, Anna" -blogista osoitteesta amnell-anna.blogspot.fi löytyvät kaikki blogini.:)

  VastaaPoista