sunnuntaina, kesäkuuta 02, 2013

Värikollaasit 129-133: Kinuski

Hotel Esplanade Zagreb by Anna Amnell
Hotel Esplanade Zagreb, a photo by Anna Amnell on Flickr.
Hotel Esplanade Zagrebissa Kroatiassa. Tässä hotellissa asui monien kuuluisuuksien tavoin myös Agatha Christie matkustaessaan Idän pikajunalla Mesopotamiaan ja sieltä takaisin Englantiin. Juna pysähtyi Zagrebissa.

Suuri koko kollaasia

Olin mieheni kanssa tässä hotellissa juomassa teetä, ja se oli halvempaa kuin Helsingissä Kämpissä. Sain kuvata alakertaa. Harmittelen, etten pyytänyt nähdä jotain huonetta, vaikkapa Agathan huonetta.


Tea for two

Värikollaasit 129-133: Kinuski (133)




14 kommenttia:

  1. Kiva, kun olet saanut näin upoean kokonaisuuden. Kylkiäisenä tarina. Kulta oli oikea valinta haaleahkolle ruskealle kinuskille.

    VastaaPoista
  2. Tämä oli hieno paikka. Olisi pitänyt viettää tuossa hotellissa edes yksi yö. Olen ollut Zagrebissa kahdesti, yhteensä viisi viikkoa, keväällä ja syksyllä ja tehnyt sieltä auto- ja junamatkoja muualle Kroatiaan ja naapurimaihin Sloveniaan ja Serbiaan. Kaikki oli sieltä käsin lähellä. Sukulaiseni oli muutaman vuoden työssä Zagrebissa, joten oli ilmainen asunto, jota pitää tukikohtana. Tuskin olisimme muutoin edes käyneet Zagrebissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sukulaisia saisi olla siellä sun täällä!

      Poista
    2. Toinen vaihtoehto on minulla: pari sukulaista on asunut siellä sun täällä. Ihan kaikkialla en ole voinut käydä, sillä matkat ovat olleet pitkiä.

      Poista
  3. Upealta näyttää, olisi ollut mukava yöpyä siellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minäkin ajattelen nyt jälkeen päin. Mutta onneksi kävimme juomassa teetä ja katsomassa hotellia viimeisenä päivänä Zagrebissa. Laitankin kuvan siitä aiheesta mukaan.:)

      Poista
  4. upea kollaasi mielenkiintoisen tarinan kera:))

    VastaaPoista
  5. Exquisite compositions, love, beautiful colors!

    VastaaPoista
  6. That hotel is a lovely place.

    VastaaPoista
  7. Hienostunut ja tyylikäs on taas kollaasisi näistäkin väreistä.

    VastaaPoista
  8. Inspiroivan näköinen paikka juoda teetä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli hieno paikka. On aivan Zagrebin rautatieaseman vieressä. Zagreb oli yksi Idän pikajunan pysähdyspaikkoja. Hotellissa ovat asuneet lukuisat kuuluisuudet. Mielikuvtus alkoi laukata. Ajattelin Agatha Christietä eri aikoina matkustamassa Mesopotamiaan, ensin ystäviä tapaamaan, sitten arkeologimiehensä luo.

      Poista