Vihreää elämäntapaa ruokailussaan ja asumisessaan edustanut Johannes Kastaja söi hunajaa ja heinäsirkkoja. Hän oli reilusti 2000 vuotta aikaansa edellä, sillä meidän kaiikkien pitäisi kuulemma oppia syömään koppakuoriaisia ja heinäsirkkoja. Se ratkaisisi maailman ravinto-ongelman.
Hyönteistutkija Lena Huldén on syönyt vuosien ajan muun muassa sirkkoja ja jauhomatoja. Huldénin mukaan hyönteiset ovat terveellistä ja proteiinipitoista ruokaa, kertoi Turun Sanomat.
P.S.
Vain Suomi ja Ruotsi ovat siirtäneet juhannuksen vieton pois Johannes Kastajan päivästä (24.6.) . Ei ole ihme, että muistellaan, että ennen oli juhannuksena aina kaunis sää. Juhannusta vietettiin viikkoa myöhemmin kuin usein nykyään.
Patsas on Johanneksen kirkon edessä. The statue is in front of St John's Park Helsinki.
Oletko maistanut? Minä olen...
VastaaPoistaMukavaa juhannusta!
Miltä maistui?
VastaaPoistaLapsena tuli syötyä kaikkea.:)
Nyt en ole ollut pitkiin aihin niin puhtaassa ympäristössä, että uskaltaisin maistella kukkia. Se on harmi.
En taida oppia enää syömään hyönteisiä ja jauhomatoja!!
VastaaPoistaVarmaan herkullisia rasvassa keitteynä ja paistettuna;))
Ihana tuo puna-ailakki ryhmä tuossa yläkuvassa☺
Leppoisaa sunnuntaita sinulle, Anna ♥
Se pitäisi varmaankin aloittaa lapsena.
VastaaPoistaTuo kaunis kukka kasvaa Helsingin keskellä. Ei uskoisi. Mutta Kauppalantien puistosta oli kaavittu sitä ennen pois saastunut kerros maaperästä ja korvattu se puhtaalla mullalla.
http://blogisisko.blogspot.fi/2013/06/kauppalantien-puisto.html