lauantaina, elokuuta 27, 2011

Karkkeja ja puutarhalehtiä


Karkkeja ja puutarhalehtiä, originally uploaded by Anna Amnell.
Toipilas kaipaa lohdutusta. Sitä tarjoavat tänään minulle tuoreet puutarha-aiheiset lehdet ja englantilaiset lakritsakaramellit.

Homes and Gardens esittelee kukka-aiheita sisustukseen, Sköna Hem on jo syksyssä. Oma piha on täysin uusi tuttavuus.

Olen lukenut Sköna hem -lehteä jo vuosikymmenet pitääkseni yllä edes sitä vähäistä kouluruotsin taitoani, joka huononi entisestään yhdeksän vuoden Kanadassa asumisen aikana.

Olen vieraantunut karkeista. Ne maistuvat hirveän imeliltä. En olekaan syönyt niitä aikoihin.

Uusi blogini Nojatuolipuutarhuri (entinen valokuvablogini) on lohduttanut. Kokoan siihen kauniita kuvia puutarhoista, kukista, puista. Saan käyttää myös sukulaisteni ottamia kuvia.

http://amnellannaphoto.blogspot.com/

6 kommenttia:

  1. kouluruattii en osannu koskaan, nelonen :)

    (silti maisterin paperit nyt)

    VastaaPoista
  2. Hannele,
    onneksi olkoon! Olet kaikessa muussakin suhteessa Supernainen. Pidän blogeistasi ja toivon, että olisit naapurini muuallakin kuin virtuaalimaailmassa.:)

    VastaaPoista
  3. Piipahda täällä isolla saarellamme!

    VastaaPoista
  4. (mun ei tule käytyä Suames usein, meitähän neljä sukupolvee täällä melko lähellä)

    VastaaPoista
  5. Hannele,

    mieheni oli koulupoikana kahtena kesänä "kesärenkinä" kieltä oppimassa eräässä maalaistalossa Göteborgin lähellä. Siis lähellä Sinunkin saartasi.

    Pitäisi tehdä joskus Ruotsin matka, kiertää kiinnostavissa kohteissa. Tunnen Ruotsia kovin huonosti, vain Tukholman, jossa olen ollut kerran - voisin asua siellä!

    Olen tehnyt läpikulkumatkoja teini-iästä asti, junalla Ruotsin halki Eurooppaan ja Atlantille lähtevien laivojen satamiin.

    Ruotsi tuntuu kuitenkin tutulta, melkein kuin Suomelta. Jotkut Kanadan aikaisista ystävistämme asuivat siellä joitakin vuosia - ja sitten ovat nuo lehdet ja Ikea.:) Ikean kirjahyllyt kiertävät asuntomme seiniä. Tutustuimme Ikeaan Torontossa ja meillä on siltä ajalta kaksi lipastoa ja ruokapöytä.

    VastaaPoista
  6. Mieheni kesätyöpaikka oli Kyrkås, Nossebro.

    VastaaPoista