perjantaina, maaliskuuta 03, 2006

Maaliskuu 2006
Patswebgraphics.com

9 kommenttia:

 1. Hei, olet taas muunnellut blogisi! Taidat vaihtaa yhtä usein kuin hattuja, niinkuin täällä sanotaan :-) Kovin mukavaa hommaa se varmaan on sinulle! Kaunis ja puhtaan tyylikäs. Hyvää kevään alkua pian sinne Helsinkiin!

  VastaaPoista
 2. Täällä on remontoitu. Kaunis uusi blogi. Ja Patsin talvimaisema kuva hivelee. Hyvää alkavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Mutta näkyykö sivupalkki kaikille?

  En ole nähnyt muutamien bloggaajien sivupalkkeja koskaan muutoin kuin siirtämällä nuolta ihan alas. (Minulla on Internet Explorer. Pidän siitä joistakin syistä: mm värit.)

  Päädyin ostamaan mm. Patswebgraphicsin taustoja ja kuvia, sillä aikaa ei nyt oikein riitä omien kuvien ottamiseen ja netin selaamiseen. Käytän vapaan bloggausajan mieluiten blogien lukemiseen.

  Samoin kysyisin kotisivublogistani. Eräs tuttavani sanoi, että hänen (vanhassa) koneessaan sen osat menevät päällekkäin. Pitäisikö sitä yksinkertaistaa, vaikkapa poistaa laatikot oikealta puolelta? Olen jo muuttanut sitä siihen suuntaan.

  Mukavaa kevättä kaikille! Palaan tässä nyt blogimaailmaan, kun pahimmat työkiireet ovat ohi.

  VastaaPoista
 4. Sivupalkki näkyy ainakin minulla tuossa ylhäällä (= Internet Explorer). Se liukenee alas, jos laitat sivulle liian ison kuvan.

  VastaaPoista
 5. Minulla on Mac Safari ja kaikki näyttää hyvältä! Tunnen pari IE saitteja jossa teksti ja kuvat sekaantuvat toisiin! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Hauskaa tietää, että toimii.
  Mukavaa viikonloppua teillekin.
  Pirkko

  VastaaPoista
 7. Samoin Firefoxilla sivusi näkyy hyvin.

  VastaaPoista
 8. Maailmamme on äkkiä muuttunut. Tämä näky oli ennen romanttinen: Tulisipa kesä ja ihanat linnut tuonne vesialtaan luo visertämään.

  Nyt lintujen allas on muuttunut vaaran paikaksi meidän mielessämme.
  Pirkko

  VastaaPoista