maanantaina, lokakuuta 23, 2006

Tupaantulijaiskahvit


Ei auttanut muu kuin perustaa Beta-blogi, jotta ei tarvitsisi odottaa enää tuntikausia blogin avautumista. Toivon, että voin siirtää myöhemmin aikaisempien Blogisisko-blogien aineistot tähän blogiin, johon saa kategoriat. Vähitellen.
Tämän nimi ja osoite on helppo muistaa.
Tämän kunniaksi tarjoan aamukahvit Tarinamaanantain kahvilassa Amnellin kabinetissa.
Olen yrittänyt jo muutaman kerran laittaa Kahvi-kirjoitukseni osoitteen, mutta se ei ole onnistunut. Katso sitä kommenttilaatikosta tai mene suoraan Kaisa Ikolan Tarinamaanantaihin ja sieltä Anna Amnellin kotisivublogiin, jossa se on.
Mukavaa alkanutta viikkoa ja tervetuloa tupaantulijaiskahville! Kahvi

11 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Onnea upealle blogille, Blogisisko. Me voimme itse hakea ja lukea muita kirjoituksiasi. Kirjoita sinä vaan lisää äläkä suotta meitä palvele liikaa. Heh heh, arkiterapeutti Kops pistää kaikki terapoimaan itsensä. Eihän tässä muuten aika riitä mihinkään :)

    Kiitos, kiitos, kahvi kyllä maistuu.

    VastaaPoista
  3. Kiitos arkiterapeutti Kops,

    kyllä tässä tarvitseekin terapiaa sekä blogi että bloggaaja, kun Blogger pyörii koko ajan kuin hyrrä ja kaatuilee vähän väliä.

    Beta vaikuttaa kivalta. Esimerkiksi värien vaihto on nopeaa.

    Bloggerissa on pitkä keskustelu tästä Betaan siirtymisestä.

    VastaaPoista
  4. Kieliopillisesti oikea muoto on tietenkin "tupaantuliaiskahvit", mutta savolaisen suussa ja aivoissa j-kirjain on niin vahva, että tuntuu myös oikealta.

    VastaaPoista
  5. Kiitos kahvista, soi j-kirjaimella luontevasti karjalaiseenkin korvaan :)

    Onnea uuteen blogiin! Beta-versiota en ole vielä itse ehtinyt kokeilla, mutta näköhavaintojen perusteella vaikuttaa mainiolta, monipuolisemmalta.

    t: -C-

    VastaaPoista
  6. Helpompi kuin vanhempi versio.

    VastaaPoista
  7. Onnea uudelle blogille. Itsekin manailen Bloggerin hitautta, tänäänkin senpäiväistä takkuamista.

    Mitenkähän se beta-versio perustetaan? Lie kai helppoa. Eikös vanhankin bloginsa voisi muuttaa beta-versioksi? Pitänee perehtyä asiaan ajan kanssa.

    VastaaPoista
  8. Kiitos.
    Minusta oli helpointa perustaa uusi. Myöhemmin voi siirtää entiset tähän. Niin ainakin ymmärsin, mikäli ymmärsin aamuyöllä, kun Bloggeri oli juuttunut maan ja taivaan välille. Kuvien laittaminen kävi entisellä mahdottoman hitaaksi. Lisäksi haluan ne kategoriat.

    VastaaPoista
  9. minä vaihdoin kesällä vanhan suoraan uuteen. Siinä oli kieltämättä säätämistä. Osan tein ilmeisesti osaamattomuuttani liian monen mutkan kautta. Ne tarvittavat muutokset olisivat kai onnistuneet näppäräsmmin templatesta klikkailemalla.

    VastaaPoista
  10. Minäkin katsoin Betaa jo aikaisemmin, mutta muuttaminen entisestä uuteen vaikutti liian vaikealta mainun taidoilleni.

    Tämä on nyt kuin leikkiä. Tietenkin on vielä asioita, joita en ole edes kokeillut.

    VastaaPoista
  11. Heippa, Blogisisko, en ole ymmärtänyt, mikä ero on bloggerilla ja betabloggerilla. Olen näissä blogiasioissa aika vähän vielä jyvällä. Mutta yritän oppia koko ajan lisää.

    VastaaPoista