perjantaina, marraskuuta 18, 2005

Vaalimainonta blogeissa

Elämme vapaassa maassa ja jokainen meistä voi tehdä vaalityötä omassa blogissaan. Mutta minusta on asiatonta, että lähetetään vaalimainoksia muiden blogien kommenttien joukkoon. Siitä tulee sirkus. Joka ainoan kommentin moderointi on vaivalloista. Mieluummin suljen kommentoinnin kokonaan pois siihen asti kun vaalit ovat ohi. Siis ei vaalimainoksia blogiini.

8 kommenttia:

  1. Hei Blogisisko.
    Minulla on Bloggerin kommenttien moderoinnista kaksi erilaista kokemusta. Ensimmäisellä kerralla sain yhden deletoitavan kommentin pois ja muita en sitten millään. Todella ärsyttävää. Pari päivää sitten poistin pari viestiä ja se sujui ongelmitta. En tiedä teinkö jotakin erilailla. Muistan jälkimmäisellä kerralla kuitenkin klikanneeni destroy forever nappia ensin (tai jotakin sinnepäin) ja sitten deleteä.
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Maria,

    jälleen blogeissasi on kaunista katsottavaa. Ne ilahduttavat jatkuvasti.

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. No jopas, että lähetellään vaalimainoksia kommentteina. Ei kiva. Vaikka itse olen kirjoittanut ainakin yhden kerran, yhden ehdokkaan tiimitapahtumasta, niin toivottávasti en edes niitä tietoja, ajatuksia ja sanoja tyrkytä. Minä kirjoitan omia näkemyksiäni ja kokemuksiani.
    Vaalipäätöksen jokainen tekee itse ja tykönänsä ratkaisee. Olen samaa mieltä, että blogeihin ainakaan commentteina ne eivät kuulu.

    VastaaPoista
  4. Helena,

    keskustelu on tietenkin eri asia.

    Minä en pidä tuosta mainoksesta varsinkaan sen vuoksi, koska blogissa, joka sen lähetti, on muun asian joukossa vihan lietsontaa erästä kansaa kohtaan, joka on saanut kärsiä paljon.

    Ei koko kansaa pidä leimata jonkun aatteen vuoksi. Sellaisesta ei hyvä seuraa. Jäljet pelottavat.

    Pirkko

    Blogeihin tulee ulkomailta myös sellaisia yksityisiltä vaikuttavia viestejä, joiden lähettäjien sivublogeissa on mainostettu pornoa tms. Kannattaa tarkistaa leppoisilta perheenisiltä vaikuttavien herrojen viestien takana olevat blogit.

    VastaaPoista
  5. Tuo kommenttipalstallesi tullut viesti ei ollut vaalimainontaa, vaan puhdasta häiriköintiä. Viestihän sisältää linkkejä, jotka johtavat joidenkin poliitikkojen tekaistuille sivustoille. Kannattaa poistaa tuo kommentti, jos pystyt - se ei kaipaa julkisuutta.

    VastaaPoista
  6. Olen laittanut kaikki kommentit piiloon toistaiseksi. Mette ja Anni, olen pahoillani siitä, että keskustelumme on myös piilossa.
    Pirkko

    VastaaPoista
  7. Tässä keskustelussa on näköjään kaksi Helenaa. Minä kirjoitin tuon jälkimmäisen kommentin ja tuo toinen Helena kertoi myös sukunimensä. :)

    VastaaPoista
  8. Helena oli hyvin yleinen tytön nimi -40 luvulla, jolloin se minullekin annettiin. Olen huomannut, että se on taas muodissa, ja tapaan usein nuoria kaimoja.

    Kivaa tavata täällä blogimaailmassakin.

    VastaaPoista