sunnuntaina, toukokuuta 29, 2011

Kommentti: Kulttuurin myytit


On helppoa olla absolutisti, sillä alkoholijuomathan ovat todellisuudessa hirveän pahanmakuisia paitsi jotkut oikein kalliit valkoviinit. Pahanmakuisia ovat myös kahvi ja Coca Cola. Kahvi kuitenkin tuoksuu erittäin hyvälle, samoin tee, joka myös maistuu hyvälle.

Teoriassa käytän alkoholia, mutta käytännössä en. En pysty nielemään alkoholia enempää kuin  ruokalusikallisen, Coca Colaa en sitäkään vertaa, mikä oli vaihto-oppilasaikana amerikkalaisten koulutoverieni mielestä suorastaan loukkaavaa.
Kommentti Kemppisen blogiin

2 kommenttia:

  1. Oh, minä kuulun myös niihin onnellisiin, joilla ei tule ongelmia alkoholin suhteen, sillä esim. kalja, siis olut, maistuu minusta pissalle. En ole tosin pissaa juonut, mutta kuvittelen että se maistuu juuri samalle kuin kalja. Punaviinistä (ja viineistä yleensä) tulee migreeni. Ainoa, joka on maistunut hyvälle on lakritsin makuinen juoma, jonka nimeä en tiedä, se vain tuotiin käteeni jossain tilaisuudessa, enkä kehdannut kysyä sen nimeä, kun en yleensä ymmärrä niistä mitään. Kutsuilla, jossa on valinnanvaraa, tyydyn yleensä tuoremehuun. Sillä humallun jo pelkästään ihmisten seurasta. :) :D

    VastaaPoista
  2. Minä juon vettä, tavallista vettä. Saatan pitää viinilasia kädesäni kohteliaisuudesta ja maistaa pikkuisen, jos se on valkoviiniä.

    VastaaPoista