tiistaina, toukokuuta 28, 2013

Löytö: Sinivalkoinen kukkaliina kerniä

IMG_1776 by Anna Amnell
IMG_1776, a photo by Anna Amnell on Flickr.
Tein löydön. Kotiin tulleessa mainoksessa oli kuva juuri sellaisesta kerniliinasta, jota olen etsinyt vuosikausia. Sen piti olla sinivalkoista kasvitieteellistä aihetta ja täsmälleen oikeaa sävyä. Meillä on eri kulttuurien sinivalkoisia astioita keittiössä - ja olohuoneessakin. Tässä on yksi syy, miksi annan mainosten tulla kotiin: löytää sopivia astioita tai muuta tarpeellista etsimättä ympäri kaupunkia.

Samaa kerniä tuli nyt pyöreälle ruokapöydälle ja ikkunan edessä olevan kaapin suojaksi, sillä pidän sen päällä kukkia. Nyt niitä voi vaikka sumuttaa rauhassa.

Tämä liina on niin täydellinen, että menen ostamaan toisenkin, jotta tämä ilo jatkuu pitempään. Sattumalta saimme viikonlopuksi kukkia, joissa on samat värit, kukkakimpun ja karpaattien kellon ruukkukukkana. Kaapin päällä oleva isompi majakka on avainkaappi, pienempi vain koriste, kirpputorilöytö kuten niin monet astiatkin, esimerkiksi New York -seinälautanen ja hollantilaiset minitalot.


 my-kitchen


Kuvassa oleva puusohva rikkoutui muutossa. Sitä ei enää ole eikä se mahtuisi nykyiseen keittiöön.


069

Kuvassa oleva merimaisema Suomenlinnasta: Matti Amnell (Jr).

6 kommenttia:

  1. Kovasti on raikasta, meri- ja mökkihenkistä, aitoa Suomen kesää. Pystyy aistimaan tuulahduksen mereltä ja järviltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se käy myös kivikaupunki Töölössä. Onneksi lehmukset kasvavat koko ajan.

      Poista
  2. Hienoja kuvia hienossa blogissa :) mukavaa kesää sinulle !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin Sinulle, Suvi. OLet aloittanut kauniin blogin.

      Poista
  3. Ihanan romanttisia astioita hyllyssäsi..:)))
    Hyvää toukokuun loppua sinulle, Anna.<33333

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aili, olen kerännyt astioita aina, ja mieheni ostaa niitä myös minulle. Muuta "omaisuutta" meillä ei olekaan. Osa astioista on annettu jo lapsille.

      Poista