maanantaina, huhtikuuta 10, 2006

Matka Mark Twainin lapsuuden maisemiin



Kun Mark Twain oli maailmanympärysmatkallaan, hän sanoi Intiassa puheessaan: "Kaikki mikä on tehnyt minusta sen, mitä olen, on pienessä kaupungissa Missourissa maailman toisella puolen. Matkustimme tuohon pieneen Hannibalin kaupunkiin Mississipin rannalle, jotta voisimme nähdä paikat, joihin olimme tutustuneet lapsuudessamme lukiessamme Tom Sawyerin, Huckleberry Finnin ja heidän mustan ystävänsä Jimin unohtumattomista seikkailuista.

Lassi Kämärin blogikirjoitus innosti minut laittamaan talteen vanhan kirjoitukseni Matka Mark Twainin poikavuosien maailmaan.

2 kommenttia:

  1. Huck Finn oli suuri suosikki vielä pitkälle aikuisikään. Viima aikoina on jäänyt vähemmälle huomiolle, olisiko lisääntyvän iän merkki. Täytyypä, sinun muistutuksestasi, taas kaivella jostakin esille.

    Onnea uudelle asulle, minäkin olen taas katsellut blogipohjia sillä silmällä.

    Hyvää kevättä, jos siellä jo sellaista on näkyvillä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos,
    laitoin vain uuden kuvion taustaksi ja muut osat valkoiseksi. Olen erityisen ylpeä siitä, että tietotekniset kananaivoni keksivät vihdoinkin, miten muuttaa bannerin eli blogin nimen taustan väri. Nyt tarvitsee vain vaihtaa taustakuviota, kun kyllästyy entiseen

    Kokeilin kaunista sinivalkoista Blogger-pohjaa, mutta en pärjännyt sen kanssa.

    Matka Mark Twainin lapsuusmaisemiin oli mieheni idea, ja kyllä oli hieno juttu. En ollut aikaisemmin tajunnut, missä Mark Twain kasvoi.

    VastaaPoista